WhatsApp GroupJoin Now
Telegram Group Join Now

Wednesday 6 December 2023

AP School Complex Meetings, Training December 2023

AP School Complex Meetings, Training December 2023 Agenda, Schedule, Timings AP Head Masters, Primary, Secondary, Subject, Sports School Complex Meetings, Training December 2023 AP HMs Complexes AP Primary Level Complexes, Subject Complex December 2023 Action Plan, Schedule


AP School Complex Meetings / Trainings December 2023 Agenda for Month of  December Primary, Subject School Complexes:


School Complex Meetings/Trainings Dates : 28-12-23 and 29-12-23

Agenda for Month of December - Secondary School Complexes

Time

Dur

Agenda Points

09:00-09:10

10 min

Prayer (Vandematram)

09:10-09:30

20 min

Session-1: Minutes of last meeting to be discussed, Discussion of the observations for last School complex

09:30-10:15

45 min

Session-2: Competency: Communication, Effective teamwork ends with 'Communication'

10:15 - 10:45

30 min

Session-3: Online session and discussion on career guidance cards (UNICE

10:45 - 11:00

15 min

Break         

11:00 - 11:45

45 min

Session-4: Discussion on best practices for creating free response questions – Guest Speaker Session (Online session)

11:45 – 12:45

60 min

Session-5:    Teachers need  to showcase any experiment / innovative classroom practices/TLM materials related to the subject.

12:00 – 01:00

60 min

Session-6:

1.Teach Tool discussion and (Module-2) TPD: All subject teachers

2. LMS-Firki: Course consumptions (Data-driven discussions)

01:00 -02:00

60 min

Lunch

02:00 – 03:00

60 min

Session-7: Discussions on preparation for 10th class exams

03:00 - 03:30

30 min

Session-8: Model teaching on difficult topics from concerned subject

03:30 – 04:00

30 min

Session-9: Sharing experiences and best practices (at least 2 teachers

04:00 - 04:15

15 min

Tea Break

04:15 – 05:00

45 min

Session-10: Discuss and review the utilization of library books by students and teachers.

 

All the RJDSE, DEOs, AMOs, and APCs in the state are hereby informed to conduct school complex training at the complex level without any deviation and ensure 100% attendance n all school complexes.

 

MEO-II to make monitoring visits. District officers and DIET Principals to make monitoring visits and fil the monitoring form.

 

Don’ts in the Complex Trainings:

  1. No Union Meeting Discussions.
  2. No Discussions on service matter, No personnel discussions.
  3. No felicitation activities like transfers, promotions, no meeting with shawls and garland .
  4. No personnel parties birthday parties no visits no site seeing programmes .
  5. All the teachers of govt, govt-aided, KGBV schools, residential must attend the school complex

 Government of Andhra Pradesh -Samagra Shiksha School Complex Meetings/Trainings Dates : 28-12-23 & 29-12-23

 

Agenda for Month of December - Primary School Complex

Time

Dur

Agenda Points

09:00-09:10

10 min

Prayer (Vandematram)

09:10-09:30

20 min

Session-1: Minutes of last meeting to be discussed, Discussion of the observations for last School complex

09:30-10:15

45 min

Session-2: Preparation for trainings for grade 1 & 2 teachers and aanganwadis.

10:15 – 11:00

45 min

Session-3: Lesson plan preparations

11:00 - 11:5

15 min

Break

11:15 - 12:00

45 min

Session-4: Discussion on best practices for creating free response questions – Guest Speaker Session (Online session)

12:00 – 12:45

45 min

Session-5: Demonstration on oud reading, copywriting, and dictation 5 teachers)

12:45 – 01:15

30 min

Session-6: Ideas for the continumn

01:15 -02:15

60 min

Lunch

02:15 – 03:15

60 min

Session-7: Storytelling (Demonstration by 2 teachers) and discussion on its impact in improving the listening and reading skills of the children.

03:15 - 03:45

30 min

Session-8: Discuss and review the utilization of library books by students and teachers.

03:45 – 04:15

30 min

Session-9: Sharing experiences and best practices (at least 5 teachers

04:15 - 04:30

15 min

Tea Break

04:30 – 05:00

30 min

Session-10: LIP: updates and discussions regarding baseline test

 

All the RJDSE, DEOs, AMOs, and APCs in the state are hereby informed to conduct school complex training at the complex level without any deviation and ensure 100% attendance n al school complexes.

 

MEO-II to make monitoring visits. District officers and DIET Principals to make monitoring visits and fil the monitoring form.

 

Don’ts in the Complex Trainings:

  1. No Union Meeting Discussions.
  2. No Discussions on service matter, No personnel discussions.
  3. No felicitation activities like transfers, promotions, no meeting with shawls and garland .
  4. No personnel parties birthday parties no visits no site seeing programmes .
  5. All the teachers of govt, govt-aided, KGBV schools, residential must attend the school complex

Download HMs Complex Agenda, Schedule


Download Pri, Sec Complex Session Wise Agenda Notes

Do you have any doubts? Join Our WhatsApp Group
Hello, How can I help you? ...
Click me to Join Group and chat...